Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Ερμού & Κορνάρου 1, Σύνταγμα-Αθήνα

Οι αξίες μας

Οι αξίες που αποτελούν τη βάση κάθε προϊόντος HELIABRINE:
Φύση, Αποτελεσματικότητα, Ευχαρίστηση

 

 

 

ΦΥΣΗ

Εμπνευσμένη από τη φύση η ομάδα των φαρμακοποιών και των χημικών μελετά και επιλέγει τα πιο πολύτιμα φυσικά εκχυλίσματα των οποίων οι ρίζες, τα λουλούδια, τα φύλλα, οι φλοιοί περιέχουν δραστικά συστατικά με εξαιρετικές ιδιότητες για το δέρμα.

Αυτά τα φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται προσεκτικά με βιταμίνες και πατενταρισμένα συστατικά με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη δημιουργία αποτελεσματικών προϊόντων για κάθε πρόβλημα του δέρματος.

Ανακαλύψτε τη μοναδική δύναμη κάθε φυσικού μας εκχυλίσματος στη σελίδα ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η SED-HELIABRINE επωφελείται από την επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη των εργαστηρίων ASEPTA που εδρεύουν στο Μονακό περισσότερα από 60 χρόνια.

Έχουμε το δικό μας ολοκληρωμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που μας επιτρέπει να αναπτύξουμε καινοτόμες φόρμουλες και συστατικά με αποκλειστικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες με τις καλύτερες πωλήσεις.

Κάθε προϊόν αναπτύσσεται από φαρμακοποιούς υπόκειται σε δερματολογικό έλεγχο και ελέγχεται αυστηρά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής.

Οι δοκιμές ασφάλειας και αποτελεσματικότητας σε όλα τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ανοχή στο δέρμα σας.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Επειδή η ευχαρίστηση είναι πολύ σημαντική στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος σας, δημιουργούμε φόρμουλες και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που είναι αποτελεσματικά και ευχάριστα στη χρήση.

1.) Κάθε υφή είναι μοναδική ώστε να καλύψει τις ανάγκες του δέρματός σας και να παρέχει τη βέλτιστη άνεση.

2.) Κάθε άρωμα προσφέρει μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία.


Δοκιμάζουμε επίσης όλους τους τύπους μας σε πραγματικές συνθήκες με μια ομάδα καταναλωτών για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν μας θα ικανοποιήσει έναν μεγάλο πληθυσμό προτού διατεθεί στην αγορά.