Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Ερμού & Κορνάρου 1, Σύνταγμα-Αθήνα

Ο ορός που λειτουργεί σαν Botox σε μπουκάλι!

28 July, 2021

Wrinkle Filler Intensive Care, αυτή η εντατική θεραπεία φροντίδας του δέρματος θα βοηθήσει στην ορατή εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και στην λείανση των πτυχών του δέρματος, χωρίς την ανάγκη βελόνας για εσάς που επιθυμείτε να αποφύγετε τα ενέσιμα ή απλά θέλετε να μεγαλώσετε το χρόνο μεταξύ των θεραπειών, ο ορός Wrinkle Filler Intensive Care προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχων του Botox αφού γεμίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω σε 28 μέρες χρήσης!

 

Wrinkle Filler Intensive Care
Δραστικά συστατικά:
Iparzine®- 4A
Hyaluronic acid
Ginkgo Biloba

Tο να κάθεστε στην καρέκλα του δερματολόγου σας για ενέσιμα βακτήρια που παγώνουν τους μυς δεν είναι τόσο εύκολο και άνετο όσο ακούγεται. Οι ενγχύσεις μπορεί να είναι επώδυνες και να προκαλέσουν μώλωπες. Και με τις τιμές να αγγίζουν τα 450 ευρώ ή περισσότερα, ανάλογα με το πόσες ενέσεις έχετε κάνει, σίγουρα δεν είναι ούτε φθηνό.

Ωστόσο, με λίγη υπομονή και αφοσίωση σε ένα νυχτερινό σχήμα φροντίδας του δέρματος, μπορείτε να επιτύχετε απαλό και φυσικά όμορφο δέρμα χωρίς ρυτίδες και χωρίς ενέσεις. Και μπορείτε πραγματικά να μεγιστοποιήσετε αυτά τα αποτελέσματα τρώγοντας σωστά, κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου με το νέο roller χαλαζία της Heliabrine και κρατώντας το άγχος σας υπό έλεγχο!

NEO MASSAGE ROLLER για Πρόσωπο και Σώμα



Όσον αφορά την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, ο ορός Wrinkle Filler Intensive Care αποτελεί ένα θαύμα για την φροντίδα του δέρματος δίνοντας αποτελέσματα Botox με λιγότερα χρήματά και με ένα τόνο επιπλέον οφέλη για το δέρμα, όπως λάμψη και τόνωση της ανανέωσης των κυττάρων.

Αυτή η εντατική θεραπεία κατά της γήρανσης βοηθά στην ορατή μείωση των ρυτίδων, στην ελαστικότητα και την ενυδάτωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με το Iparzine® 4-A, ένα αποκλειστικά κατοχυρωμένο συστατικό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκδόθηκε από την HELIABRINE® RESEARCH.

Άμεσα αποτελέσματα:
-Σε 7 μέρες η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή και οι βαθιές ρυτίδες έχουν μειωθεί.
-90% αύξηση υγρασίας μετά από 1 ώρα.
-Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή έχουμε λείανση των γραμμών και ρυτίδων.
-Μετά από 28 μέρες οι ρυτίδες έχουνε γεμίσει από μέσα προς τα έξω.

Απλώστε κάθε πρωί σε τέλεια καθαρισμένο δέρμα, επικεντρωθείτε στις βαθιές ρυτίδες. Ιδανικό επίσης για εφαρμογή στην περιοχή των ματιών. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε κάθε βράδυ μια αμπούλα HELIABRINE® Marine Collagen

Regeneratrices Ampoules Collagen - Αμπούλες Αναζωογόνησης Θαλάσσιου Κολλαγόνου