Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Ερμού & Κορνάρου 1, Σύνταγμα-Αθήνα

Ενυδάτωση και αναγέννηση του δέρματος μετά το καλοκαίρι σε 2 βήματα!

03 September, 2021

Μετά τις διακοπές και αφού απολαύσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα, το δέρμα του προσώπου και του σώματός μας έχει ανάγκη από ενυδάτωση για να διατηρήσει την υγεία του αλλά και το σοκολατένιο χρώμα του. Δυστυχώς, μετά από λίγο καιρό αν δεν προσέξουμε, το δέρμα θα ξεφλουδίσει και το χρώμα που έχουμε θα αρχίσει να ξεθωριάζει.  Η φροντίδα του δέρματος είναι απαραίτητη μετά την ηλιοθεραπεία, γιατί η έκθεση στον ήλιο οδηγεί σε ξηρότητα και το ξηρό δέρμα δημιουργεί εύκολα ρυτίδες. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, μπορείτε να έχετε ένα ωραίο μαυρισμένο, περιποιημένο και νεανικό δέρμα πολύ μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.

H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας, επιτείνουν την αφυδάτωση του δέρματος. Μετά το καλοκαίρι είναι αναγκαία η εντατική ενυδάτωση του προσώπου και του σώματός μας.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι 2

#1. Απολέπιση
#2. Ενυδάτωση


#1. Απολέπιση

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος είναι να κάνετε απολέπιση. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι το χρώμα που μας χάρισε ο ήλιος θα ξεθωριάσει μετά την απολέπιση, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά την απολέπιση το δέρμα θα λάμψει και θα αναγεννηθεί !

PEELING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ:

 


ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ - Helixience Facial Exfoliating Care - Απολέπιση με χαβιάρι και σταφύλι

Απαλή κρέμα απολέπισης με εκχυλίσματα από χαβιάρι και σταφύλι, συστατικά φυσικά πλούσια σε βιταμίνες A,B,D και πολυφαινόλες.
Αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους.
Αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό και το προετοιμάζει να δεχθεί τις συμπληρωματικές θεραπείες μας.
Με απαλή χρυσή υφή και ευχάριστο άρωμα που ανανεώνει τις αισθήσεις.

 

 

Oxy Defense Exfoliating Cream - Απολεπιστική Κρέμα

Παρέχει μια πολύ ήπια απολέπιση του προσώπου χάρη στα μικροσωματίδια κουκουτσιού δαμάσκηνου και φλοιού καρύδας. Περιέχει επίσης εκχύλισμα βουτύρου καριτέ για ενυδάτωση, τζινγκο μπιλόμπα και εκχύλισμα λούπινου για ενίσχυση της λάμψης.

 

 

Rolling Cream Peel with AHA - Gommage AHA

Απαλή κρέμα απολέπισης με γαλακτικό οξύ και εκχυλίσματα ροδάκινου και καρότου. Ένα προϊόν πλούσιο σε οξέα φρούτων που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες, για όλους του τύπους δέρματος. Χωρίς κόκκους.

 

PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ:

Exfoliating Body Cream with shea butter

Αυτή η απολεπιστική κρέμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες ενώ αφήνει το δέρμα μαλακό, μεταξένιο και λαμπερό. Ενισχύει τη διείσδυση της ενυδατικής φροντίδας που εφαρμόζεται μετά από την απολέπιση.

 

Heliaslim Body scrub - Απολέπιση σώματος με 3 είδη τσαγιού

Αυτό το απολεπιστικό προϊόν σώματος περιέχει 3 εκχυλίσματα τσαγιού και κρυστάλλους θαλασσινού αλατιού. Ένα προϊόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα φρέσκο, μαλακό και λαμπερό. Ιδανικό για την προετοιμασία του δέρματος πριν την εφαρμογή του HELIASLIM Body Gel που είναι ιδανικό για αδυνάτισμα.

#2. Ενυδάτωση

Μετά από την απολέπιση το δέρμα σας θα μπορέσει να αναπνεύσει ξανά και θα είναι η κατάλληλη στιγμή να το εφοδιάσουμε με δύο πολύ σημαντικά συστατικά,  υγρασία και θρεπτικά συστατικά.
Η απαραίτητη υγρασία και άφθονα θρεπτικά συστατικά θα κάνουν το δέρμα σας απαλό, μεταξένιο και θα το διατηρήσουν ελαστικό και υγιές, ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.
Το πρωί και το βράδυ λοιπόν, αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου είναι η καταλληλότερη ώρα για την ενυδάτωσή του. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ίδιο σημαντική με την ενυδάτωση του προσώπου μας είναι και η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματός μας, η οποία φαίνεται θαμπή, με γραμμές και σχισίματα.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ:

Comfort 32 Cream - Κρέμα 32 Μελίλωτου

Ιδανική φροντίδα για ξηρά, πιο απαιτητικά και ευαίσθητα δέρματα, η κρέμα Comfort 32 προσφέρει εξαιρετική άνεση και προστασία από ορατά σημάδια γήρανσης.
Αυτή η κρέμα προσφέρει μια μακράς διαρκείας προστασία, ενυδάτωση και θρέψη. Μόλις σε δύο εβδομάδες το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό, ενυδατωμένο, λείο, φωτεινό και αναζωογονημένο.

Αύξηση ενυδάτωσης: +70% μία ώρα μετά την εφαρμογή.

Έχει πλούσια υφή και συνιστάται για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Wrinkle Filler Intensive Care

Αυτή η εντατική θεραπεία κατά της γήρανσης βοηθά στην ορατή μείωση των ρυτίδων, στην ελαστικότητα και την ενυδάτωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με το Iparzine® 4-A, ένα αποκλειστικά κατοχυρωμένο συστατικό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκδόθηκε από την HELIABRINE® RESEARCH.

Άμεσα αποτελέσματα:
Σε 7 μέρες η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή και οι βαθιές ρυτίδες έχουν μειωθεί.
90% αύξηση υγρασίας μετά από 1 ώρα.
Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή έχουμε λείανση των γραμμών και ρυτίδων.
Μετά από 28 μέρες οι ρυτίδες έχουνε γεμίσει από μέσα προς τα έξω.

 

 

Soin Hydratant Matifiant - Ενυδατική Κρέμα-Τζελ

Ενυδατώνει, καταπραΰνει και μαλακώνει την επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Εξασφαλίζει μια φρέσκια και υγιή εμφάνιση όλη μέρα. Περιέχει το Lipesters® CSS, ένα συστατικό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της HELIABRINE® με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση που προστατεύει την επιδερμίδα από λιπαρότητα και μαύρα στίγματα. Μη λιπαρή υφή και ματ αποτέλεσμα.

Oxy Defense Crème

Η κρέμα OXY-DEFENSE βοηθά το θαμπό, κουρασμένο ή ασφυξιακό δέρμα για να ανακτήσει μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Χάρη σε ένα κοτέιλ συμπληρωματικών φυτικών εκχυλισμάτων (λούπινο, τζίνγκο μπιλόμπα, imperata cylindrica, έλαιο σπόρων σταφυλιών, nopal λουλούδι) προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι ορατά αναζωογονημένο, λαμπερό και πιο υγιές. Για όλους τους τύπους δέρματος Ιδανική κρέμα και για άντρες.

 

Heliagreen Day Cream - Κρέμα Ημέρας

Καθημερινή ενυδατική κρέμα με λεπτή, φρέσκια υφή. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Τα φυσικά εκχυλίσματα του βοηθούν στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου ενυδάτωσης για τη δημιουργία ενός απαλού, ελαστικού και λαμπερού δέρματος. Τα βασικά συστατικά του (99% των συστατικών φυσικής προέλευσης): Το αιθέριο έλαιο πυράλις επιλέχθηκε για την αποτελεσματικότητα του στη λάμψη του δέρματος. Το ρόδι και το βούτυρο καριτέ είναι γνωστά για την εξαιρετικά ενυδατική και προστατευτική τους δύναμη. Καφέ φύκια από τη Μεσόγειο θάλασσα με μαλακτική και σφιγκτική ιδιότητα.

 

Heliagreen Night Cream - Κρέμα Νύχτας

Θρεπτική και ενυδατική κρέμα νύχτας με απαλή και βελούδινη υφή για ανακούφιση και ανανέωση καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Κατάλληλο για ξηρό δέρμα. Τα βασικά συστατικά του (99% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης) Εκχυλίσματα Μπαομπάμπ (Baobab) και Υβίσκου έχουν επιλεγεί για τις ιδιότητες τους στην ανανέωση. Το ρόδι και το βούτυρο Καριτέ είναι γνωστά για τις εξαιρετικές ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: 

 

Cream Satin with AHA

Μια συσφικτική κρέμα σώματος με εκχυλίσματα καρότου, ροδάκινου, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε, που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα ενώ το προστατεύει από τη χαλάρωση και το αφήνει μαλακό και μεταξένιο.

 

Hélixience Body Milk - Γαλάκτωμα Σώματος

Επειδή και το σώμα γερνά, η Héliabrine δημιούργησε μια ειδική φόρμουλα σώματος με το σύμπλεγμα λάμψης WHITESPHERE ™ PREMIUM και εκχύλισμα μεταξιού, που χαρίζουν έντονη ενυδάτωση και νεανική εμφάνιση.
Αφήνει το δέρμα λείο, απαλό, όμορφο και φωτεινό.

Λάμψη: +45% μετά από 28 ημέρες
Ενυδάτωση: +72% μία ώρα μετά από κάθε εφαρμογή

 

Lait Hydratant - Moisturizing body milk

Ενυδατώνει εντατικά το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα, βοηθάει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Ευχάριστο και ελαφρύ άρωμα.
Ενυδάτωση: +95% μετά από 1 ώρα.