Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Ερμού & Κορνάρου 1, Σύνταγμα-Αθήνα

Σειρά BIO SWEET CLOVER! Θεραπεία για ευαίσθητα δέρματα!

26 August, 2021

Το ευαίσθητο δέρμα, λόγω της εύθραυστης και λεπτής φυσιολογίας του, είναι ιδιαίτερα επιρρεπές στους ερεθισμούς, την ερυθρότητα και την αίσθηση τραβήγματος που προκαλούν το στρες και οι περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Στην HELIABRINE® αναπτύξαμε μια ολοκληρωμένη και στοχευμένη σειρά για τη φροντίδα του ευαίσθητου, απαιτητικού, αντιδραστικού κι εύθραυστου δέρματος με βασικό συστατικό το βιολογικό μελίλωτο. Τα άνθη και τα φύλλα του διαθέτουν εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις, θεραπευτικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Σε συνδυασμό με την μπλε μαργαρίτα που ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και προστατεύει από τη γήρανση, οι φαρμακοποιοί μας έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σύνθεση με φυσικά δραστικά συστατικά που προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα χωρίς να επιβαρύνει την ισορροπία του ευαίσθητου δέρματος.

Η σειρά προϊόντων με βιολογικό μελίλωτο είναι ιδανική και για δέρματα με ροδόχρου ακμή και αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα.

 

 

Cleansing Milk Melilot - Γαλάκτωμα Μελίλωτου

Πολύ απαλή φόρμουλα για να καθαρίσετε το ευαίσθητο και λεπτό δέρμα.
Το pH του προϊόντος είναι προσαρμοσμένο στο φυσιολογικό pH του δέρματος.
Ο βιολογικός Μελίλωτος και η μπλε μαργαρίτα έχουν καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Balancing Lotion Melilot - Λοσιόν Μελίλωτου

Ανθόνερο για την ολοκλήρωση του καθαρισμού με καταπραϋντική δράση. Αφήνει το δέρμα φρέσκο, απαλό και έτοιμο να υποδεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης.

 

Comfort 32 Cream - Κρέμα 32 Μελίλωτου

Ιδανική φροντίδα για ξηρά, πιο απαιτητικά και ευαίσθητα δέρματα, η κρέμα Comfort 32 προσφέρει εξαιρετική άνεση και προστασία από ορατά σημάδια γήρανσης.
Αυτή η κρέμα προσφέρει μια μακράς διαρκείας προστασία, ενυδάτωση και θρέψη. Μόλις σε δύο εβδομάδες το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό, ενυδατωμένο, λείο, φωτεινό και αναζωογονημένο.

Αύξηση ενυδάτωσης: +70% μία ώρα μετά την εφαρμογή.

Έχει πλούσια υφή και συνιστάται για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Normalizing Cream - Κρέμα Reequilibrante Μελίλωτου

Εξαιρετικά ήπια, αυτή η κρέμα ενυδατώνει, προστατεύει και μαλακώνει άμεσα το εύθραυστο και ευαίσθητο δέρμα. Τα εκχυλίσματα βιολογικού μελίλωτου και μπλε μαργαρίτας καταπραΰνουν και βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας εξαιτίας της ξηρότητας. Ένα ενυδατικό φυτικό σύμπλεγμα δεματόχορτου, καμελίνας, φυτικής γλυκερίνης και ελαίου σπόρων σταφυλιών προστατεύει το φράγμα υγρασίας του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ και το Algisium® C προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Normalizing Melilot Mask with Organic Sweet Clover - Μάσκα Μελίλωτου με Cotton

Αυτή η απαλή κρέμα-μάσκα προσφέρει άψογη άνεση και απαλότητα χάρη σε ένα κοκτέιλ μαλακτικών (βιολογικό μελίλωτο, μπλε μαργαρίτα, αλλαντοΐνη), ενυδατικών (δεματόχορτο, τρεαλόζη, γλυκερίνη) και επουλωτικών φυτικών εκχυλισμάτων (αλόη, υαλουρονικό οξύ, D πανθενόλη). Χρησιμοποιώντας την τακτικά επανέρχεται η χαμένη λάμψη και αυξάνεται η αντοχή του ευαίσθητου δέρματος.

Nutrivitamin Serum with Calendula - Ορός με Καλέντουλα

Αυτός ο εξαιρετικός ορός με την εκπληκτική του υφή καταπραΰνει, προστατεύει και ενυδατώνει ξηρά, εύθραυστα και ευαίσθητα δέρματα.
Ο NUTRIVITAMIN SERUM θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για περίοδο ενός μηνός όταν το δέρμα είναι εκτεθειμένο σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες ή όσο συχνά χρειάζεται για να απαλύνει αμέσως την επιδερμίδα.
Ένα προϊόν με υψηλή συγκέντρωση συστατικών αντιγήρανσης. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, σφριγηλό και ελαστικό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.